batec mobility batec handbikes

batec mobility batec handbikes

batec en el mundo nederland mobility products

Mobility Products B.V.
Kanaalstraat 27, 9301 LP Roden, Nederland
tel. +31(0)85 87 86 144
fax. +31(0)85 87 79 271
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.mobilityproducts.nl

Mobility Products is opgericht door de broers Gerard en Peter Westra. Gerard en Peter wilden niet de standaard producten en daarom onderscheidt Mobility Products zich door haar uitzonderlijke assortiment: wij importeren moderne en unieke hulpmiddelen vanuit diverse werelddelen voor alle doelgroepen: jong en oud.

Onze hulpmiddelen zijn niet alleen geschikt voor de dagelijkse mobiliteit, maar ook voor actief buiten zijn en sporten. Wij willen met onze producten het gemak, de vrijheid, de vreugde, maar vooral het plezier van bewegen voor iedereen vergroten binnen ieders mogelijkheden. Daarom is er bij ons niet veel standaard en leveren wij maatwerk. Wij denken graag met al onze klanten mee ter ondersteuning en voor eventueel nodige aanpassingen.

MOBILITY PRODUCTS & BATEC MOBILITY

Mobility Products nodigt iedereen, professionals en toekomstige gebruikers, van harte uit om onze handbikes BATEC te bekijken op onze website. En natuurlijk bieden wij de mogelijkheid om een proefrit te maken met de BATEC. Wij komen graag bij u of uw cliĆ«nt langs, zodat de BATEC van keuze in de eigen omgeving getest kan worden.

Onze adviseurs leggen met plezier uit wat de mogelijkheden zijn van de verschillende modellen. De BATEC kan op verschillende merken rolstoelen gemonteerd worden en dat kan naar wens door ons gedaan worden.  En na aflevering horen wij graag hoe de BATEC bevalt!

batec en el mundo nederland mobility products

Own and third-party cookies allow us to improve our services. When browsing our website, you agree to our use of cookies. More information