batec mobility batec handbikes

batec mobility batec handbikes

batec en el mundo new zealand permobil

Permobil AS
Industriveien 16 1481 Hagan, Norway
Tel. +47 67070400
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.permobil.com

Om Permobil

Permobils grunnlegger, doktor Per Uddén, mente at alle mennesker har rett til å være så uavhengige som mulig, og i mer enn 50 år har det vært utgangspunktet for Permobil. Permobil er en global leder innen avansert rehabiliteringsteknologi, og selskapet er opptatt av å forstå brukernes behov og å forbedre deres livskvalitet ved hjelp av topp moderne løsninger. I dag inkluderer disse løsningene elektriske rullestoler, sete- og posisjoneringsprodukter, elektriske drivaggregater og manuelle rullestoler. Permobil har 1600 medarbeidere i mer enn 15 land over hele verden. Du finner mer informasjon om selskapets historie og produktene på permobil.com.

batec mobility distributor permobil

Batec og Permobil

Siden sommeren 2019 har Permobil vært stolt distributør av Batec Mobilitys elektriske drivaggregater i Norge, Sverige, Danmark, Frankrike og Tyskland.

I tråd med resten av produktporteføljen vår er Batec Mobilitys produkter markedsledende. Stabiliteten og fremkommeligheten gjør at de passer perfekt i både urbane områder og på ujevnt underlag. Vi jobber kontinuerlig med å finne løsninger som sørger for at mennesker med funksjonshemminger får tilgang til den aller beste teknologien, derfor er vi svært glade over å kunne tilby Batec i disse fem landene.

Permobil tilbyr Batec Mini, Batec Electric 2 og Batec Scrambler i para, tetra og hemi-modeller, alle utviklet for å bidra til en aktiv og uavhengig livsstil.

Own and third-party cookies allow us to improve our services. When browsing our website, you agree to our use of cookies. More information