batec mobility batec handbikes

batec mobility batec handbikes

BATEC SCRAMBLER

 

batec scrambler

 


 

nuestros handbikes batec orto distribucion  Distributør / Distributor

batec en el mundo danmark wolturnus

Om Wolturnus

Wolturnus er en danskejet virksomhed, der siden 2002 har udviklet og produceret håndcykler og kørestole til hverdag, sport og fritid. Vores designteam består af specialister fra cykelindustrien og kørestolsbrugere. Som resultat bærer vores produkter præg af indgående kendskab til kørestolsbrugeres behov og viden om, hvordan man bygger de bedste konstruktioner. Alle vores rammer fremstilles i aluminium 7020, som giver stærke og lette rammer. Vi forstår vigtigheden af en robust men samtidig let og elegant kørestol, som kan holde til et aktivt liv og give størst mulig frihed i hverdagen. Wolturnus kørestole og håndcykler er internationalt godkendt og crashtestet. Alle produkter er håndlavede i Danmark som standardmodeller eller skræddersyede på mål.

Batec og Wolturnus

Wolturnus indgik i efteråret 2014 et samarbejde med Batec om salg af Batec hjælpemotorer i Danmark. Vi ser stort potentiale i dette kvalitetsprodukt, som kan give brugeren endnu mere frihed i hverdagen. Wolturnus tilbyder en sikker og hurtig montering af Batec på stort set alle aktive kørestole. Kontakt os for en demonstration eller flere oplysninger om, hvordan du får Batec på din kørestol.

batec en el mundo danmark wolturnus

Wolturnus A/S
Skalhuse 31, 9240 Nibe, Danmark
tel. +45 96 71 71 70
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
www.wolturnus.dk

end faq

Las cookies propias y de terceros nos permiten mejorar nuestros servicios. Al navegar por nuestro sitio web, aceptas el uso que hacemos de las cookies. Más información