batec mobility batec handbikes

batec mobility batec handbikes

batec romania motivation

MOTIVATION SRL
tel. +4-021 369 27 72
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
www.motishop.ro

 

Motivation SRL a fost creată în 2001 pentru a genera venituri care să susțină serviciile sociale oferite de unicul său acționar, Fundația Motivation România. Motivation SRL este o întreprindere socială care angajează persoane cu și fără dizabilități și generează venituri pentru susținerea programelor dedicate persoanelor cu dizabilități.

Motivation SRL este singurul furnizor din România care livrează scaune rulante personalizate, promovând adaptarea și furnizarea corectă a echipamentelor de mobilitate.

Prin sistemul de asigurări de sănătate, persoanele cu dizabilități locomotorii pot beneficia de un echipament adaptat, precum și de produse de incontinență urinară sau consumabilele pentru colostomie, furnizate de Motivation SRL.

Motivation SRL este autorizată de Registrul Auto Român să facă adaptări auto pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Din 2020, Motivation SRL este singurul distribuitor autorizat din România pentru handbike-urile electrice Batec.

batec mobility romania motivation 1

Las cookies propias y de terceros nos permiten mejorar nuestros servicios. Al navegar por nuestro sitio web, aceptas el uso que hacemos de las cookies. Más información