batec mobility batec handbikes

batec mobility batec handbikes

batec en el mundo new zealand permobil

Permobil AB
Per Uddéns väg 17, SE 861 23 Timrå, Sverige
Tel. +46 60-59 59 00
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
www.permobil.com

About Permobil

Permobils grundare, doktor Per Uddén, såg det som en grundläggande mänsklig rättighet att hjälpa människor uppnå största möjliga självständighet, och det är något som Permobil har varit troget i mer än 50 år. Permobil är världsledande inom avancerad medicinsk rehabiliteringsteknik, och vi brinner för att förstå våra användares behov och förbättra deras livskvalitet genom avancerade sjukvårdslösningar. I dag inkluderar dessa lösningar elrullstolar, sittdynor och positioneringsprodukter, drivaggregat och manuella rullstolar. Permobil har 1600 medarbetare fördelade på mer än 15 länder världen över. För mer information om företagets anrika historia och hela produktsortimentet, besök permobil.com.

batec mobility distributor permobil

Batec and Permobil

Sedan våren 2019 är Permobil stolt distributör av Batecs sortiment av elektriska påhängscyklar i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland.

Liksom vår övriga produktportfölj är Batecs produkter verkligen bäst i klassen och de är med sin hastighet och stabilitet idealiska för användning både i stadsmiljö och på ojämn terräng. Vi tittar alltid på hur vi kan se till att människor som lever med funktionshinder kan få tillgång till den bästa tekniken som finns. Därför är vi mycket glada över att kunna introducera Batec i dessa fem länder.

Permobil kommer att erbjuda Batec Mini, Batec Electric 2 och Batec Scrambler i paraplegiskt, tetraplegiskt och hemiplegiskt utförande, som alla är utformade för att bidra till en aktiv och självständig livsstil.

Las cookies propias y de terceros nos permiten mejorar nuestros servicios. Al navegar por nuestro sitio web, aceptas el uso que hacemos de las cookies. Más información