Mobility Products

Mobility Products is opgericht door de broers Gerard en Peter Westra. Gerard en Peter wilden niet de standaard producten en daarom onderscheidt Mobility Products zich door haar uitzonderlijke assortiment: wij importeren moderne en unieke hulpmiddelen vanuit diverse werelddelen voor alle doelgroepen: jong en oud.
Onze hulpmiddelen zijn niet alleen geschikt voor de dagelijkse mobiliteit, maar ook voor actief buiten zijn en sporten. Wij willen met onze producten het gemak, de vrijheid, de vreugde, maar vooral het plezier van bewegen voor iedereen vergroten binnen ieders mogelijkheden. Daarom is er bij ons niet veel standaard en leveren wij maatwerk. Wij denken graag met al onze klanten mee ter ondersteuning en voor eventueel nodige aanpassingen.

Mobility Products & Batec Mobility

Mobility Products nodigt iedereen, professionals en toekomstige gebruikers, van harte uit om onze handbikes BATEC te bekijken op onze website. En natuurlijk bieden wij de mogelijkheid om een proefrit te maken met de BATEC. Wij komen graag bij u of uw cliënt langs, zodat de BATEC van keuze in de eigen omgeving getest kan worden.
Onze adviseurs leggen met plezier uit wat de mogelijkheden zijn van de verschillende modellen. De BATEC kan op verschillende merken rolstoelen gemonteerd worden en dat kan naar wens door ons gedaan worden. En na aflevering horen wij graag hoe de BATEC bevalt!