batec mobility batec handbikes

batec mobility batec handbikes

batec en el mundo new zealand permobil

Permobil Danmark A/S
Hørskætten 18, 2630 Taastrup, Danmark
tel. T. 44 68 14 06
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.permobil.com

Om Permobil

Permobils stifter, lægen Per Uddén, mente, at det er en menneskeret at sikre alle den størst mulige uafhængighed, og Permobil har holdt fast i denne grundtanke gennem mere end 50 år. Permobil er førende globalt inden for avanceret rehabiliterings-teknologi, og vi er passionerede omkring at forstå vores brugeres behov og øge deres livskvalitet ved hjælp af de nyeste sundhedsløsninger. I dag omfatter disse løsninger elkørestole, sæde- og positioneringsprodukter, elektriske hjælpemidler samt manuelle kørestole. Permobil har 1600 teammedlemmer i 15 lande rundt om i verden. Du kan finde flere oplysninger om virksomhedens historie og hele sortimentet på permobil.com.

batec mobility distributor permobil

Batec og Permobil

Permobil er fra foråret 2019 den stolte distributør af Batecs sortiment af elektriske håndcykler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrig og Tyskland.

I overensstemmelse med resten af vores produktportefølje er produkterne fra Batec virkelig bedst i kategorien, og de er ideelle til både byområder og uregelmæssigt terræn med deres hurtighed og stabilitet. Vi er altid på udkig efter nye måder at sikre, at mennesker, der lever med et handicap, har adgang til den bedste tilgængelige teknologi, så vi er meget glade for at kunne introducere Batec i disse fem lande.

Permobil tilbyder Batec Mini, Batec Electric 2 og Batec Scrambler i para-, quad- og hemi- versioner, som alle er designet til at bidrage til en aktiv og uafhængig livsstil.

Own and third-party cookies allow us to improve our services. When browsing our website, you agree to our use of cookies. More information