batec mobility batec handbikes

batec mobility batec handbikes

batec en el mundo new zealand permobil

Permobil AB
Per Uddéns väg 17, SE 861 23 Timrå, Sverige
Tel. +46 60-59 59 00
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.permobil.com

About Permobil

Permobils grundare, doktor Per Uddén, såg det som en grundläggande mänsklig rättighet att hjälpa människor uppnå största möjliga självständighet, och det är något som Permobil har varit troget i mer än 50 år. Permobil är världsledande inom avancerad medicinsk rehabiliteringsteknik, och vi brinner för att förstå våra användares behov och förbättra deras livskvalitet genom avancerade sjukvårdslösningar. I dag inkluderar dessa lösningar elrullstolar, sittdynor och positioneringsprodukter, drivaggregat och manuella rullstolar. Permobil har 1600 medarbetare fördelade på mer än 15 länder världen över. För mer information om företagets anrika historia och hela produktsortimentet, besök permobil.com.

batec mobility distributor permobil

Batec and Permobil

Sedan våren 2019 är Permobil stolt distributör av Batecs sortiment av elektriska påhängscyklar i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland.

Liksom vår övriga produktportfölj är Batecs produkter verkligen bäst i klassen och de är med sin hastighet och stabilitet idealiska för användning både i stadsmiljö och på ojämn terräng. Vi tittar alltid på hur vi kan se till att människor som lever med funktionshinder kan få tillgång till den bästa tekniken som finns. Därför är vi mycket glada över att kunna introducera Batec i dessa fem länder.

Permobil kommer att erbjuda Batec Mini, Batec Electric 2 och Batec Scrambler i paraplegiskt, tetraplegiskt och hemiplegiskt utförande, som alla är utformade för att bidra till en aktiv och självständig livsstil.

Own and third-party cookies allow us to improve our services. When browsing our website, you agree to our use of cookies. More information